Érkezés
Távozás
Felnőtt
1
Gyerek
0

​ 

 

 

Foglaljon most kedvezőbb áron Júniusra és az őszi hónapokra!

 

 

Vendégkönyv

Vendégeink írták rólunk, szolgáltatásainkról, a nálunk eltöltött időről...

Minden kedves vendégünk véleményére kíváncsiak vagyunk, ezért kérjük, küldje el Ön is tapasztalatait majd egy e-mailben!

 

S.-V. K. ( 2014.12.30-2015.01.03)

Kedves Elek Család!

Köszönetemet fejezem ki a nagyon hangulatos szilveszterünkért. A szállásunk kiváló, kényelmes tiszta és nagyon színvonalas volt. AZ Önök családias hangulatú vendégszeretete, pedig tanítandó.Úgy éreztük magunkat, mintha rokonoknál lettünk volna. Az étterem szolgáltatásai is nagyszerűek voltak.Sok sikert kívánok további munkájukhoz. Barátaimmal egészen biztos, hogy még vissza térünk Önökhöz.

 

Ny.G.M. (2013.07.14-21.)

"Kedves Tulajdonosok!

Köszönjük ezt a csodálatos nyaralást, amit a panziójukban eltöltöttünk. Az egész család remekül érezte magát, a 3 éves unokától a 72 éves dédiig bezárólag.

Nagyon sajnáltuk, hogy ilyen gyorsan eltelt ez a 7 nap. A panzió nagyon szép a sok virággal, mind a szobák, mind a medencék, és az egyéb helyiségek tisztasága is kifogástalan.

A svédasztalos reggeli is változatos volt, mindenki talált kedvére valót. A „játékpénz” remek ötlet, az étlapról választható félpanzió mindig mindenkinek ízlett, mind mennyiségben, mind minőségben pazar volt – nagyon sokfélét kipróbáltunk, de egy olyan ételt sem kaptunk, ami ne ízlett volna. Mind Önök, mind a személyzet kivétel nélkül kedves, figyelmes, nem tudtunk olyat kérni, amit ne teljesítettek volna.

Remekül éreztük magunkat, ajánlani fogjuk barátainknak is.

Gratulálunk Önöknek a panzió kifogástalan vezetéséért, a személyzet lelkiismeretes munkájáért, sok 4*-os szálloda példát vehetne Önöktől!"

 

V. és K. család (2013.07.12-22.)

"Kedves Elek Ferencné, Kedves Andrea Panzió!

Két családdal, három kisgyermekkel 10 nagyon szép napot töltöttünk el Önöknél, amelyet ezúton szeretnénk megköszönni!

Ugyan három csillagosnak mondják magukat, de egybehangzóan úgy gondoljuk, hogy vendégszeretetüket és szolgáltatásaikat bizony a többcsillagos kollégák is megirigyelhetnék! És nem utolsósorban mindezt a magyar többgyermekes családok számára is elérhető áron kínálják.

A konyhájuk mennyei (külön köszönjük a zöldbabfőzelék lehetőséget), igazán régen ettünk ilyen bőséges finomságokat!

Örülünk, hogy Önöket választottuk, és bátran fogjuk ajánlani az Andrea Panziót mindenkinek, aki Keszthely és Hévíz környékére vetődik."

 

P.J. (2012.11.1-4.)

"Tisztelt Elek Ferencné!
Sajnos nem volt végül alkalmunk személyesen elköszönni, de nagyon szépen köszönjük a szíves vendéglátást, nagyon meg voltunk elégedve a szállással és étkezéssel is! Amennyiben van valamilyen weboldal ahol a szálláshelyüket hirdetik, kérem küldje el, és szívesen értékelnénk Önöket. Személyesen barátainknak biztos ajánlani fogjuk az Andrea panziót.
Nagyon szép helyen található a szállás, végül a kilátóba is felmentünk, nyitva volt, és csodás kilátás nyílt a Balatonra is."

 

S.M.E. (2012.10.20-23.)

"Nagyon jó volt. Minden rendben volt, a panzió és a környék is. Rengeteget kirándultunk, napoztunk. Nem wellnesseztünk, de végre ülve a teraszon, lubickolva a napsütésben, volt időnk megbeszélni azt, amire az utóbbi hónapokban nem volt időnk. Bejártunk a vidéket, találkoztunk az ismerőseinkkel. Szuper volt! Köszönöm!"

 

M.K. (2012.04.28-05.01.)

"Kedves Judit és Feri!

Nem és nem lelem a honlapon, hogy milyen módon lehetne a vendégkönyvbe írni... Pedig csupa szépet és jó szeretnék..:))

Fantasztikusan jól éreztük magunkat, még egyszer köszönünk szépen mindent. A panzió elhelyezkedése pompás, környezete csodálatos. Olyan, de olyan aromaterápiában (gyöngyvirág) volt részem, mint még soha...Nagyon jó volt a hangtálas bemutató, finom és kellemes volt a masszázs... Szépek és tiszták a szobák, rendezett a környezet. Önök pedig nagyon színvonalasan vezetik "birodalmukat":) Az étteremről nem szeretnék külön dicshimnuszt zengeni, 4 nap alatt + 3 kg, azt hiszem önmagáért beszél...Én ilyen jól már régen pihentem...

Szóval minél több ilyen hazai hely kellene és akkor teljesülhetne a "nyaraljon itthon a magyar"...

További sok sikert Önöknek"

 

Dr. T.O.(2012.03.15-18.)

"Kedves Üzemeltetők!
Köszönettel vettem hírlevelüket. Csodásan éreztük magunkat tavaly Önöknél! Nagyon meg voltunk elégedve szolgáltatásaikkal!! Igazán figyelmesek és maximálisan vendég orientált ellátásban volt részünk, kedves kiszolgálással. Sokszor emlegetjük fel az ott eltöltött szép napokat! Valódi teljes feltöltődést jelentett!
Biztosan teszünk még látogatást Önöknél!"

 

 

A nemzetközi Holidaycheck oldalán is értékeltek minket...
Értékelésünk az eSzallas.hu szavazása alapján 2012-ben...

Elérhetőségek


8372 Cserszegtomaj, Sümegi u. 5. (Hévíz / Keszthely / Balaton)

Tel.: +36-83-510-242
Fax: +36-83-999-647
Mobil: +36-30-395-52-66

Mail: info@andreapension.hu

GPS: N46.802556°, E17.207655°

HírlevélÚjdonságok 2013-tól

   - légkondicionálás

  

SZÉP-kártya elfogadóhely

 

 Programajánló:

  

 Címszavak: Andrea Wellness Panzió, Cserszegtomaj, Hévíz, Keszthely, Balaton, családbarát szállás, apartman